tirsdag den 27. marts 2012

Første indlæg - nogensinde!

Uha, mit første indlæg - nogensinde!

Jeg prøver på at blive noget inde for fotografi, så er begyndt at tage en masse billeder! Jeg tager billeder af næsten alt hva' jeg kommer i nærheden af.. men, det jeg bedst kan li at fotografere, er nok af mennesker og dyr.. Her i weekenden var jeg ude, og tage billeder for første gang af et kæreste par. Det var nogle af mine efterskole venner, som havde årsdag. (hvilket er vild flot, eftersom de bor utrolig langt fra hinaden, hun bor på Bornholm, og han i sønderjylland)!
Nåh men, noget af det bedste var, at de var villige til at gøre alt mulig jeg bad dem om, eks fik jeg dem til at hoppe rundt, sidde stille, ligge på jorden, smilie til de næsten fik krampe i kinderne, og hvad jeg ellers kunne finde på. Jeg synes da også vi fik nogle ret gode billeder ud af det.
Noget af det, der virkelig er med til at gøre et billed godt, er at fotografen og 'modelen' kan arbejde sammen.


Et af mine yndlings billeder fra den dag er nok, hvor de sidder på vejen sammen, hvor jeg ligger ned, og tager billedet op mod dem. Og ellers er jeg virkelig også, vild med et billede jeg tog ude i haven ved et træ, hvor de sidder op ad hinanden.. Jeg må sige, jeg synes virkelig de ser ud til at være glade for hinanden :) Skønt at se!!

3 kommentarer:

 1. Fedt at lave en blog til de allerbedste billeder, det ville jeg også, men glemmer at gøre noget ved det. Men måske kan vi støtte hinanden lidt. :-)

  SvarSlet
 2. Super Rikke! Det godt du bare arbejder derud af! :D

  SvarSlet
 3. Hvis du laver en skal jeg skam nok følge dem flittigt!! ;) Det kunne være mega fedt!! :D

  Tak Simon, men jeg har allerede glemt hvordan man skifter baggrunds billede :p men det behøver jeg hellere ikke endnu ;)

  SvarSlet