fredag den 6. april 2012

Dejlige Ballum...

Hmm.. hvor jeg dog nyder påsken, det er dejligt at kunne være sammen med venner, kæresten, familie og selvfølgelig Jesus!!!
Tirsdag aften, tog jeg til lovsang i Skanderborg, som overraskelse til min kæreste og venner. Hvor var det skønt at se deres overraskede ansigter da de så jeg kom alligevel!! :D dejligt at have gode og nære venner!!

Men så onsdag tog jeg hjem til kæresten.. Da han lige havde fået kørekort, skulle det jo udnyttes, så vi kørte ud til vandet om aften, og så solnedgang.. Hold kæft hvor var det smukt!! Jeg må sige jeg aldrig har været så begejstret for Ballum, men efter den aften, er jeg forelsket i den smukke natur.!! jeg kunne slet ikke få mig selv til at ligge kameraet fra mig! Og jeg vil nu også sige, at jeg fik nogle smukke billeder ud af det..
Har taget billederne med noget i forgrunden, det giver mere liv i billedet, og en bedre effekt, synes jeg. Selvom solnedgangen var virkelig smuk bare i sig selv. Så ville jeg hellere gøre noget lidt anderledes ved billederne, derfor stod jeg og ventede på at fuglene ville flyve ind foran. Og gik rundt om åen, for at kunne få sivene med i forgrunden..  
Håber i kan li billederne!! ;)

4 kommentarer:

 1. supper god bilder iser det nederst kan jeg godt lide :)

  SvarSlet
 2. 1000 tak!! det var virkelig en smuk aften!! :D

  SvarSlet
 3. Hey Rikke! ;)
  Du har sikkert fået det af vide, meeen du er mega god til at tage biller! Det er da helt vildt! Blev ved med det! Tror virkelig du kunne blive en god fotograf ;)

  SvarSlet
 4. TAK!!! det betyder virkelig meget!!! kan aldrig høre det nok!! TAK!!! :D

  SvarSlet