torsdag den 12. april 2012

Solnedgang ved Vadehavet

I går aftes cyklede jeg ud til vadehavet sammen med min lillebror, for at se solnedgangen.. Vi kom ret tidligt der ud, hvilket var heldigt, for da solen kom ned til vandet var der en masse skyer som skyggede, så man næsten ikke kunne se solen.. så jeg var rigtig glad for at jeg tog nogle billeder inden :)
Dem er jeg faktisk ret tilfreds med, jeg prøvede noget forskelligt, bla. lagde jeg mig bag diget. For at få græsset foran solen. Jeg kan ikke sige det nok gange, jeg elsker at lave noget forskelligt med solnedgange, istedet for bare at tage billedet mod solen, som jeg har gjort ved mit andet billede.. solen er da flot, men det er bare sådan et billede man har set mange gange før..
Der var en del græs ude i vandet som jeg virkelig gerne ville have taget billeder af, men jeg synes ikke jeg kunne komme tæt nok på, uden at skulle gå ud i vandet.. det kunne bare se så godt ud, et billede op mod solen, med vand og græs i forgrunden.. Så jeg skal helt klart der ud igen, med gummistøvler på, så jeg kan lave noget forskelligt med vandet og græsset ;)4 kommentarer:

 1. hej vis du gerne vil vær fotograf så skal du nok blive det for det er rigtig gode bilder du tager

  SvarSlet
 2. TAK!! Arbejder virkelig også på sagen!! ;)

  SvarSlet
 3. Virkelig nogle flotte billeder du har der! :)

  SvarSlet
 4. Tak Emilie!! :D fedt folk kan li dem!! Tak for de dejlige kommenter!! ;D

  SvarSlet