torsdag den 19. april 2012

Storkepar lige i baghaven

Jeg får mere og mere lyst til at købe et større objektiv..! hvis det ikke havde været for pengene, så var jeg allerede den lykkelige ejer af et 55-500mm..
Men altså, i forgårs skrev jeg sammen med en af mine efterskole venner, virkelig dejligt at skrive med ham igen, for har overhovedet ikke snakket med ham siden vi stoppede på skolen.. men han skrev altså til mig omkring, at han skulle have et kamera til at tage billeder af fugle med.. også fik vi os en rigtig lang snak, om alt mulig indefor fotografering, det er bare mega fedt at han vil til at fotografere.!! Jo mere vi skrev omkring fotografring af fugle, jo mere fik jeg lyst til at selv tage ud, og fotografere de flotte dyr selv :)

Det sjove og mærkelige er så, at i går mens jeg står og laver mad, for jeg øje på to storke gående rundt ude på marken ved vores gård.. Hvor heldig kan man lige være!!! for det første at der ikke kun er en stork, men TO!! det er da dobbelt så godt!! og for det andet, at det lige er den mark ved vores gård, der er så mange marker rundt omkring, men det havde nok noget at gøre med, at der ligger en lille sø ude på marken, med et par frøer i...
Så jeg løb hurtig ind, efter mit kamera og mit 'store' objektiv 55-300mm og skynder mig ud og for taget billeder af dem.. jeg kunne faktisk komme okay tæt på dem, men hvis jeg nu havde haft et store objektiv, ville jeg kunne tage nogle flotte billeder, med kun storke hovedet, istedet for 'altid' tage billeder af hele kroppen..
Jeg bliver bare mere og mere bidt af at tage billeder af dyrene i naturen..! Ville så gerne på nogle foto rejser til nogle lande med en anden natur, og andre dyr i det fri..!!

2 kommentarer:

  1. Hold da op Rikke der har du rigtig været heldig :D

    SvarSlet
  2. Ja, det er mega fedt!! ;) det må gerne ske igen! :p

    SvarSlet