tirsdag den 10. april 2012

'WildPhoto' og et stort Objektiv

I går da jeg skulle til at sove, lå jeg og kiggede lidt rundt på facebook, så kom jeg ind på en fan side for 'WoldPhoto'. Jeg kan ikke sige andet end, hold kæft de er gode til at tage billeder, det er sindsygt!! det er helt vildt så mange forskellige motiver og stillinger de fanger dyrene i!! Det må godt nok have taget sin tid..!
Og så gør det, det jo heller ikke værre at de bruger Nikon! :)
Jeg vil faktisk ikke skrive så meget om dem, for jeg synes virkelig billederne taler for sig selv!! Klik ind på linket, du vil ikke fortyde det!! 


Når jeg ser deres billeder igennem, kan jeg ikke lade værre med også at ville ud og tage billeder af den smukke natur, og alle dens dyr! Men for at kunne tage billeder så tæt på dyrene, skal man virkelig have et godt stort objektiv til kamera.. og det mangler jeg.. Det er ikke fordi mine objektiver ikke er gode nok, for det synes jeg virkelig, men min største går kun fra 55-300... ville så gerne have en til 500!! 
I starten var jeg faktisk ret godt tilfreds med mit objektiv, men efter min tur til Givskud zoo, hvor man virkelig kunne komme tæt på dyrene, har jeg forelsket mig i et objektiv!! En af de andre fotografer den dag, som jeg gik rundt med, havde et Canon kamera med objektiv fra 55-500, (mener jeg, det gik ihvertfald op til 500, kan ikke huske om det var fra 70 eller 55), men hold da op, hvor kunne det komme tæt på! Når man har et der kan gå tættere på, kan man også lave noget mere med billedet, eks. kun tage billeder af hovedet, istedet for 'altid' have hele dyret med..Fotografen der ejede objektivet, fik virkelig nogle fede billeder den dag! men det har nok lige så meget med fotografen at gøre, som med det store objektiv! ;) 
Men altså, så er jeg begyndt at spare sammen, så jeg kan købe et nyt objektiv.. problemet er bare, at der skal mange penge til!! men jeg kan jo altid håbe på, at til min 18 års fødselsdag for jeg MANGE penge!!

Her kommer lige et af mine forsøg, på at tage billeder af dyrene i naturen


2 kommentarer:

  1. Det er nu heller ikke så ringe, Rikke. Men jeg forstår dig godt. Når du får sparet sammen, så kan du tjene lidt ind igen på at leje det ud til mig en gang imellem. Vi Nikon fans må jo holde sammen!

    Hilsen Lisbeth

    SvarSlet
  2. Hehe ja!! det er helt sikkert! du kan skam også bare låne det gratis ;) Men jeg skal helt sikkert have mig et, det er bare lige hvornår :p

    SvarSlet